2019

15. november 2019

OPBEVARING AF IKKE KØRETØJER I CARPORTE

På baggrund af henvendelser fra beboere har bestyrelsen i denne uge foretaget gennemgang af foreningens carporte.


Ifølge carpotregulativet må carporte KUN anvendes til opbevaring af indregistrerede køretøjer. 


I de tilfælde hvor bestyrelsen har fundet at carportregulativet overtrædes, har de konkrete beboere modtaget en henvendelse via mail samt i deres postkasse.


21. oktober 2019


INTERNET VIA FASTSPEED

Vi har nu fået åbnet vores tv-anlæg så det nu er muligt at få 300/60 Mbit bredbånd gennem Fastspeed.


Fastspeed har kun et produkt og det hedder op til 1000/100 Mbit.

Vi har i Stadionparken fået 20,- i rabat på deres bredbånd, så vi nu kan få en pris på 229,- pr. måned.
Vi har gratis oprettelse til 30. november 2019.



Stadionparkens tv-anlæg er opgraderet til Docsis 3.1, men Yousee har endnu ikke fået opdateret deres system, hvorfor hastigheden pt. kun er 300/60 Mbit.


Når yousee får rettet dette så stiger hastigheden automatisk til 1000/100 Mbit.


Virker dette som noget for dig, så gå ind på Fastspeed´s hjemmeside og bestil.



1. oktober 2019


GRØN DAG – EFTERÅRET 2019

Så er det atter tid til at give en hånd med til at få holdt ukrudtet nede og spare penge på kontingentet til gartner, hvis alle hjælper til.


Der holdes der fælles vedligeholdelsesdag søndag den 3. november kl. 10 ved containergården


Vi starter med morgenbrød og kaffe.  


Vi har i de sidste år nået rigtig meget på vedligeholdelsesdagene – så stor tak til alle de aktive der har været mødt frem, men vi kan bruge endnu flere hænder. Vi opfordrer alle parceller til at bidrage med at holde foreningens fælles arealer og i sidste ende spare penge på vedligeholdelse af grønne arealer. Og her bliver pænere at bo.


Kan du ikke deltage på dagen, vil vi fra bestyrelsen opfordre dig til, at bidrage på anden vis. Du kan henvende dig på bestyrelsen@stadionparken.dk og få tildelt en opgave.


19. august 2019

HÆKKE, TRAILERE OG LOKALPLAN

Da der spores en tendens til at flere og flere bygger hegn mod havesiden, henleder bestyrelsen opmærksomheden på, at der i lokalplanen er regler for hvor højt hegnet må være, samt krav om hæk (af specielle typer) på ydersiden af hegnet.


Herudover indskærper bestyrelsen reglerne for parkering af campingvogne og trailere, der kun må finde sted i kortere periode i forbindelse med brug, og ikke som fast oplagring. Dette gælder både på foreningens p-pladser som på fællesarealer.


Følgende er uddrag fra lokalplanen, der kan læses i sin fulde helhed på hjemmesiden www.stadionparken.dk


9.4 Levende hegn skal bestå af bøg, avnbøg, liguster eller tjørn. Der må kun anvendes én af de nævnte planter i en hæk.


9.5 Hegn på havesiden mod vejskel og fællesarealer må kun etableres som levende hegn evt. suppleret med et trådhegn. Hegn mod naboskel skal bestå af levende hegn. Hækken kan suppleres med et fast hegn i træ  ind imod egen grund. Hegn ved indgangsside skal bestå af et fast hegn i træ. Hegnet skal udføres med vandrette planker.


9.6 Hegn mod naboskel må maximalt være 1,80 m højt. Hegn på indgangsside mod stiarealer og fællesarealer må maximalt være 1,60 m højt.


9.7 Oplagring, herunder henstilling af campingvogne, uindregistrerede biler, lastbiler o.lign., må ikke finde sted ved boligen, på vej- og parkeringsarealer og på andre ubebyggede arealer inden for lokalplanområdet. Det er dog tilladt at opstille affaldscontainere til brug for området efter nærmere anvisning fra Miljø- og Planforvaltningen. Parkering må alene foregå på de eksisterende parkeringspladser - jf. kortbilag nr. 2.


28. juli 2019

        HUSK
        Sommerfest i Stadionparken
        Lørdag den 17. August kl. 15-24

           

           Tilmelding senest den 5. august.

           Der er sendt huske mails ud til alle. 




29. juni 2019


LOPPEMARKED


Vi laver i år et forsøg med at afholde loppemarked umiddelbart inden vores årlige sommerfest lørdag d. 17. august. Læs mere og tilmeld jer loppemarkedet via vedhæftede infobrev


29. juni 2019

MALING AF LEGEPLADSER


Pga. regnvejr nåede vi ikke at male foreningens legepladser til den årlige grønne arbejdsdag. De trænger dog gevaldigt til at blive malet. Derfor efterlyser vi beboere der gider give en hånd med dette lørdag d. 10. august kl. 11.00. Det kunne for eksempel være en opgave for dem der måtte melde afbud til den grønne arbejdsdag, eller bare folk der tænker at det kunne være hyggeligt. Hvis man gerne vil hjælpe, men ikke har mulighed for at komme den 10. august, er man også mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen, og få udleveret noget maling og et afgrænset område af legepladserne man kan male. Er du frisk på at give en hånd så skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@stadionparken.dk 

 


29. juni 2019

NY KUNSTGRÆSBANE PÅ GLOSTRUP STADION


Som mange nok har opdaget, bygges der i øjeblikket på livet løs på Glostrup Stadion. Der bygges et nyt fodboldanlæg i form af en nedgravet kunstgræsbane. Kunstgræsbanen graves en meter ned i terræn, da selve banen skal fungere som overløbsbassin i forbindelse med afdræning af såvel den nye letbane samt Stadions arealer ved tunge regnskyl. På foranledning af bestyrelsen, har der været afholdt et møde mellem Stadionparkens bestyrelse og udvalgte beboere samt Glostrup Idrætsanlæg, Glostrup Forsyning, Entreprenøren af projektet og SSP Glostrup. Bestyrelsen har udtalt bekymringer vedr. evt. lyd- og lysgener samt vedr. problematikken med festglade unge der benytter anlægget efter lukketid. Glostrup Forsyning har i den forbindelse lovet, at de kommende lyslanterner til banen er af en nyere kvalitet end de gamle der gør, at de ikke skulle give genskin uden for banen. Der vil kun være lys på banen, når den benyttes, og alt lys vil slukke automatisk kl. 22.30. Det er et bevidst valgt fra Glostrup Kommune, at borgere må benytte Glostrup Stadion uden for lukketid. Hvis man som naboer oplever larm, skal det som udgangspunkt anmeldes til politiet. Bestyrelsen har dog foreslået, at vi opretter en tæt dialog mellem Stadionparken og Glostrup Stadion, med henblik på at løse eventuelle problemer, hvis de opstår. Bestyrelsen har derfor fået et direkte nummer til vagten på Stadion, ligesom der fra august oprettes en sparringsgruppe bestående af formanden for Grundejerforeningen Stadionparken, lederen af Glostrup Idrætsanlæg og SSP Glostrup. Formålet med sparringsgruppen er at tage hånd om evt. problemer vedrørende det nye anlæg, hvis de skulle opstå. Klik her og her for at se billeder af det kommende anlæg, der pt forventes færdigt omkring 1. oktober 2019.



18. april 2019

GRØN DAG – FORÅRET 2019

 

Så er det atter tid til at give en hånd med til at få holdt ukrudtet nede og spare penge på kontingentet til gartner, hvis alle hjælper til.

 

Der holdes fælles vedligeholdelsesdag søndag den 26. maj kl. 10 ved containergården

 

Vi starter med morgenbrød og kaffe.  

 

Vi har i de sidste år nået rigtig meget på vedligeholdelsesdagene – så stor tak til alle de aktive der har været mødt frem, men vi kan bruge endnu flere hænder. Vi opfordrer alle parceller til at bidrage med at holde foreningens fælles arealer og i sidste ende spare penge på vedligeholdelse af grønne arealer. Og her bliver pænere at bo.

 

Kan du ikke deltage på dagen, vil vi fra bestyrelsen opfordre dig til, at bidrage på anden vis. Du kan henvende dig på bestyrelsen@stadionparken.dk og få tildelt en opgave.


18. april 2019

ASFALT

 

Vi skal til sommer have 5 års gennemgang af vores asfalt sammen med PANKAS og det rådgivende ingeniørfirma NIRAS. Har du oplevet problemer med asfalten som kan skønnes at skyldes fejl ved asfalteringen i 2014, bedes du give bestyrelsen besked på bestyrelsen@stadionparken.dk. Bestyrelsen vil selvfølgelig også selv lave en gennemgang af asfalten inden 5 års gennemgangen.

 


4. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2019

Download referatet fra den ordinære generalforsamling 2019 ved at klikke her





7. marts 2019

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2019

Download bilagene til generalforsamlingen tirsdag d. 26. marts 2019 kl 19.00 på Herstedøster Skole, musisk rum syd, ved at klikke nedenfor:


Endelig dagsorden til generalforsamlingen 2019

Bestyrelsens beretning

Driftregnskab 2018 + budget 2019

Carportregnskab 2018 + budget 2019

Tillæg til regnskab 2018

Foreningens vedtægter

Foreningens carportregulativ


31. januar 2019


INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2019

Tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 19.00 på Herstedøster Skole, musisk rum syd


Dagsorden:


1.Valg af dirigent


2.Valg af stemmetællere


3.Godkendelse af dagsorden


4.Beretning

Bestyrelsens beretning


5.Fremlæggelse af regnskaber v/kassereren

a. Godkendelse af regnskab 2018 for Grundejerforeningen Stadionparken

b. Godkendelse af regnskab 2018 for Carportkontoen


6.Valg


Bestyrelse:

a. Valg af formand (2 år)

b. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (2 år)

c. Valg af 2 suppleanter (1 år)


Revisorer:

a. Valg af 2 revisorer (1 år)

b. Valg af 2 revisorsuppleanter (1 år)


Udvalg:

a. Valg af 8 containervagter

b. Valg af medlemmer til festudvalg

c. Valg af medlemmer til vedligeholdelsesudvalg


7.Fastsættelse af kontingent

a. Foreningskontingent

b. Bidrag for brugsret til carporte


8.Indkomne forslag


Evt. indkomne forslag skal i hht. vedtægterne §8 være bestyrelsen skriftligt i hænde senest d. 5. marts 2019.


9.Fremlæggelse af budget

a. Godkendelse af budget 2019 for Grundejerforeningen Stadionparken

b. Godkendelse af budget 2019 for Carportkontoen


10.Eventuelt




5. januar 2019


ROKERING I BESTYRELSEN

Bestyrelsesmedlem Lene Christensen er pr. 1. december 2018, af personlige årsager udtrådt af bestyrelsen. Suppleant Thomas Pedersen overtager Lenes plads. Tak til Lene for et fantastisk arbejde i bestyrelsen.