2022


Lørdag d. 17. december 2022

Jul og nytår i grundejerforeningen Stadionparken


Nu nærmer julen og nytåret sig for alvor, så her kommer lidt praktisk info om juledagene i Stadionparken.


    • Alle beboere skulle meget gerne have fået en papirsæk udleveret af Vestforbrændingen ved tømningen af mad- og restaffald i fredags. Denne sæk er beregnet til gavepapir, gavebånd mm og kan stilles ud ved siden af matriklens skraldespand ved første tømning efter jul, så tager renovationsfolkene den med. Har man ikke fået en papirsæk og ønsker en sådan skal man selv tage kontakt til Vestforbrændingens kundeservice. Alternativt kan gavepapir og gavebånd smides i småt brændbart i containergårdens åbningstid eller smides i restaffald på egen matrikel. HUSK at gavepapir og gavebånd IKKE må komme i papir- eller plastaffald.


    • Når julen er ovre kan man traditionen tro sætte brugte juletræer ved indhakket for enden af containergården i Pilehusene. Juletræer kan sættes senest mandag d. 9. januar hvorefter foreningen bestiller fælles afhentning.


    • Brugt fyrværkeri skal smides i restaffald – alternativt kan man låne en minicontainer til småt brændbart affald d. 1. januar. Det er beboernes eget ansvar at rydde op på fællesarealerne efter nytårsaften. Ubrugt fyrværkeri skal afleveres gennem ordningen for farligt affald via den røde boks.


    • Nu hvor frosten viser sit milde ansigt: Grundejerforeningen har en aftale med et snerydningsfirma der rydder og salter de største veje og stier (se hvilke på hjemmesidenwww.stadionparken.dk). Alle andre stier skal beboerne selv rydde og salte. Det er den enkelte grundejers ansvar at der er ryddet og saltet rundt om egen matrikel


    • Erfaringen viser at der kan være kapacitetudfordringer på vores parkeringsplads juleaften og nytårsaften. Vi anbefaler at man, i fald man ved man ikke er hjemme i jul og nytår laver aftaler med naboer om at de kan bruge ens parkeringsplads/carport og håber at alle vil være lidt ekstra overbærende i disse dage,


Vi ønsker alle en god jul og et lykkebringende nytår. Containergården holder åbent som vanlig om tirsdagen både i julen og nytåret. På tirsdag d. 20. december i containergårdens åbningstid serveres der traditionen tro æbleskiver og varm gløgg. Vi håber at mange vil kigge forbi her og ønske hinanden en god jul og et godt nytår.


Med venlig hilsen bestyrelsen


fredag d. 11. november 2022

Hække og plankeværk


Kære beboere i Stadionparken.

Husk at der jvf lokalplanen, altid skal plantes hæk på ydersiden af et evt plankeværk på havesiden. Årsagen til dette skyldes at man ønsker at grundejerforeningens almene udseende er grønt. Efteråret er det perfekte tidspunkt at plante hækskud på.


1. maj 2022

REVIDERET REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING


I forbindelse med punkt 10 på den ordinære generalforsamling d. 15. marts har det vist sig at referatet ikke var fyldestgørende nok, til at banken kunne efterleve beslutningen truffet på generalforsamlingen vedr. installation af fibernet.


For at kunne optage det vedtagne lån havde banken brug for at referatet indeholdt nærmere deltaljer om banklånet. I referatet stod disse detaljer ikke, da der blot blev henvist til det bilag der ledsagede punktet på generalforsamlingen. Vedhæftede referat er derfor blevet revideret med de oplysninger som banken krævede. Oplysningerne er alle kopieret fra det bilagsmateriale der lå til grund for selve punktet, som var udsendt inden generalforsamlingen, blev gennemgået på generalforsamlingen og ligeledes er at finde på foreningens hjemmeside. Der er således ikke påført nogle nye oplysninger, som ikke allerede er blevet gennemgået på den ordinære generalforsamling.Revideringen af referatet er sket i samråd mellem bestyrelsen, banken og den ordinære generalforsamlings dirigent.


Klik her for at læse det reviderede referat


29. marts 2022

NY UDENDØRSBELYSNING


Kære beboere i Stadionparken. Oplever I gener eller problemer med den nye udendørsbelysning på veje og stier bedes I kontakte Rasmus fra Albertslund Forsyning på rpn@albertslund.dk eller via telefon 28357741



21. marts 2022

REFERAT FRA ORDINÆRE GENERALFORSAMLING


Klik her for at læse referatet fra den ordinære generalforsamling 2022



18. marts 2022

BILVASK I STADIONPARKEN


Der er flere beboere der den sidste tid er begyndt at vaske biler på foreningens arealer. Vi gør opmærksom på at det IKKE er tilladt at vaske biler i Albertslund kommune på veje og parkeringspladser. Bilvask må grundet kommunens todelte kloaksystem kun ske på dertil indrettede vaskepladser og vaskehaller indrettet til formålet.


Læs mere på Albertslund Kommunes hjemmeside


16. marts 2022

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING


Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 29. marts kl. 19.00 ved containergården i Pilehusene.


Dagsorden

Vedtægter



2. marts 2022

REPERATION AF KLOAKNET


Som nogen måske har opdaget er HOFOR i øjeblikket i gang med at rengøre og reparere vores spildevands- og regnvandskloakker. For et par år siden overdrog grundejerforeningen størstedelen af vores kloaknet til HOFOR, hvilket har vist sig at være en fornuftig beslutning da mange af rørene er endog meget slidte.


Under rengøringen og tv inspektionen er der desværre opdaget et decideret brud på en regnvandsledning i Pilehusene Nord. Det betyder at HOFOR her skal grave op for at komme ned og udbedre skaden.


HOFOR graver fra tirsdag d. 8. marts kl kl. 7.00 og regner med at være færdige torsdag d. 10. marts kl. 15.00. Gravearbejdet kan medfører plads- og støjgener, men HOFOR lover at fylde og larme så lidt som overhovedet muligt. De beboere der bliver direkte berørt vil modtage en seddel i postkassen fra HOFOR.



1. marts 2022

DAGSORDEN TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2022


Vedhæftet er den endelige dagsorden med bilag til den ordinære generalforsamling tirsdag d. 15. marts kl. 19.00 på Herstedøster Skole Musisk rum Syd.


Endelig dagsorden

Bilag 1 - Skriftlig udgave af bestyrelsens beretning

Bilag 2 - Indkrævning af manglende opkrævning af kontingent

Bilag 3 - Revideret regnskab 2021 for Grundejerforeningen Stadionparken

Bilag 4 - Kommentarer til regnskab 2021

Bilag 5 - Revideret regnskab 2021 for Carportkontoen

Bilag 6 - Valgmuligheder for affaldssortering - priser og vilkår

Bilag 7 - Valg af fiberløsning

Bilag 8 - Regulativ for ladere til elbiler

Bilag 9 - Budgetforslag 2022 for Grundejerforeningen Stadioparken

Bilag 10 - Budgetforslag 2022 for Carportkontoen

Gældende vedtægter for Grundejerforeningen Stadionparken

Gældende carportregulativ


20. januar 2022

INDKALDESE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2022


Der afholdes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stadionparken tirsdag d. 15. marts kl 19.00. Læs mere her