2023

21. december 2023

JUL OG NYTÅR I STADIONPARKEN

Nu nærmer julen og nytåret sig for alvor, så her kommer lidt praktisk info om juledagene i Stadionparken.


  • Husk at gavepapir og gavebånd skal smides i småt brændbart i containergårdens åbningstid eller smides i restaffald på egen matrikel. Gavepapir og gavebånd må IKKE komme i papir- eller plastaffald.
  • Når julen er ovre, kan man traditionen tro sætte brugte juletræer ved indhakket for enden af containergården i Pilehusene. Juletræer kan sættes senest mandag d. 8. januar hvorefter foreningen bestiller fælles afhentning. Herefter skal man selv sørge for at bortskaffe sit juletræ, eller save det i stykker og aflevere det som grønt affald i containergårdens åbningstid.

  • Brugt fyrværkeri skal smides i restaffald – alternativt kan man låne en minicontainer til småt brændbart affald d. 1. januar. Det er beboernes eget ansvar at rydde op på fællesarealerne efter nytårsaften. Ubrugt fyrværkeri skal afleveres gennem ordningen for farligt affald via den røde boks.

  • Nu hvor frosten måske viser sit milde ansigt: Grundejerforeningen har en aftale med et snerydningsfirma der rydder og salter de største veje og stier (se hvilke under menupunktet "Snerydning"). Alle andre stier skal beboerne selv rydde og salte. Det er den enkelte grundejers ansvar at der er ryddet og saltet rundt om egen matrikel


  • Erfaringen viser at der kan være kapacitetsudfordringer på vores parkeringsplads juleaften og nytårsaften. Vi anbefaler at man, i fald man ved man ikke er hjemme i jul og nytår, laver aftaler med naboer om at de kan bruge ens parkeringsplads/carport og håber at alle vil være lidt ekstra overbærende i disse dage.

    Vi ønsker alle en god jul og et lykkebringende nytår. Containergården holder åbent som vanlig om tirsdagen både i julen og nytåret. I tirsdags blev der traditionen tro serveret æbleskiver og varm gløgg i containergårdens åbningstid. Tak til de mange beboere der kiggede forbi og ønskede hinanden en god jul og et godt nytår.

    Med ønsket om en fantastisk jul og et lykkebringende nytår.
    Venlig hilsen Bestyrelsen



20. november 2023

KURSUS I BRUG AF HJERTESTARTER

Torsdag d. 18. januar kl. 17.00-18.00 er der mulighed for at få en introduktion til grundejerforeningens nye hjertestartere.


Introduktionskurset afholdes af Genopliv.dk og vil gennemgå hvordan hjertestarteren virker, samt hvordan den anvendes i fald der er nogen der får hjertestop. Der er kun tale om en introduktion til hjertestarteren og altså IKKE et decideret førstehjælpskursus med certifikat.


Arrangementet afholdes på Herstedøster Skole, Trippendalsvej 2, 2620 Albertslund.


For at bestyrelsen har overblik over hvor mange vi bliver bedes interesserede tilmelde sig arrangementet ved at sende en mail til formanden@stadionparken.dk. Arrangementet er kun for beboere i GF Stadionparken.


11. april 2023

FORÅRETS GRØNNE ARBEJDSDAG

Afholdes søndag d. 11. juni. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi mødes som sædvanligt kl. 10.00 ved containergården til fælles morgenmad.


11. april 2023

ÆNDRING AF REGULATIV FOR LADERE TIL ELBILER

På den ordinære generalforsamling den 28. marts 2023 blev det vedtaget at ændre i ”Regulativet for ladere til elbiler”, således at det fremover ikke længere er tilladt, at benytte grundejerforeningen Stadionparkens ladeinfrastruktur til opladning af køretøjer til erhvervsmæssig brug (jvf Regulativ for ladere til elbiler §2).

Ændringen træder i kraft efter 2. kvartal 2023.



30. marts 2023

REFERAT FRA ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2023

Download referatet fra den ordinære generalforsamling her



Endelig dagsorden og bilag til ordinær generalforsamling 2023

Nedenfor kan downloades endelig dagsorden samt bilag til den ordinære generalforsamling 2023 i grundejerforeningen Stadionparken. Dagsordenen er også postomdelt til beboerne ligesom dagsorden og bilag er udsendt pr. mail.


Endelig dagsorden

Gældende vedtægter for grundejerforeningen Stadionparken

Gældende regulativ for carporte

Gældende regulativ for ladere til elbiler

Skriftlig udgave af bestyrelsens beretning

Revideret regnskab for grundejerforeningen Stadionparken 2022

Kommentarer til regnskab 2022

Samlet regnskab for LLF projekt

Revideret regnskab for carportkontoen 2022

Revideret regnskab for ladeinfrastrukturen 2022

Forslag til budget 2023 for grundejerforeningen Stadionparken

Forslag til budget 2023 for carportkontoen




Generalforsamling 2023

Husk den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Stadionparken tirsdag d. 28. marts 2023 kl. 18.00 på Herstedstedøster skole musisk rum syd. Indkaldelse er omdelt i alles postkasser d. 7. februar.


Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2023